Barça

Rousaud insisteix que hi va haver corrupció perquè es van esmicolar contractes en l'afer "Barçagate"

L'exvicepresident del Barça respon en un comunicat a la querella anunciada per la junta directiva blaugrana i es reserva el dret a emprendre accions judicials per possible denúncia falsa i injúries contra la seva persona

RedaccióActualitzat

L'exvicepresident del Barça Emili Rousaud ha emès un comunicat per defensar-se de l'anunci de querella contra la seva persona fet ahir per la junta directiva del Barça. Rousaud ha assegurat que la corrupció va quedar palesa perquè es van esmicolar contractes amb diferents companyies en l'afer "Barçagate" i es va evitar el control del comitè d'adjudicacions, i es reserva el dret a emprendre accions judicials per possible denúncia falsa i injúries contra la seva persona. Per últim, Rousaud també ha anunciat la creació d'una pàgina web, femnetfcb.cat, perquè tothom qui vulgui digui la seva sobre l'afer "Barçagate".

El comunicat íntegre d'Emili Rousaud és el següent:

1-    Que l'existència de CORRUPCIÓ al si del Club queda palesa en el fet ja demostrat que s'hagin esmicolat contractes entre companyies vinculades (una radicada a un paradís fiscal que vulnera la llei de prevenció de blanqueig de capitals) a fi i efecte d'evitar els controls interns, les aprovacions per part del Comitè d'Adjudicacions (que vetlla per la compra a preus de mercat) i de la Junta Directiva.

2-    Que les afirmacions categòriques que he efectuat sobre aquest assumpte són absolutament certes i demostrables; les opinions que he manifestat són absolutament fonamentades. La qual cosa em permet manifestar que la querella anunciada no té cap mena de fonament.  

3-    Que al seu moment vaig posar en coneixement del club aquestes irregularitats, però, malauradament, han estat la causa de la meva dimissió, tot i això, no es pot menystenir que és una obligació moral, però també jurídica, denunciar públicament unes actuacions irregulars que poden ser constitutives de delicte.

4-    Que davant d'aquesta situació, em reservo el dret a dur a terme les accions que en dret procedeixin en defensa dels meus legítims interessos i drets, especialment en considerar, per tot el que anteriorment he indicat, que la querella anunciada podria ser constitutiva d'un delicte de denúncia falsa i  d'un delicte d'injúries, ja que la seva finalitat real podria ser únicament tacar la meva honorabilitat personal. Aquest assumpte queda en mans del meu advocat, Sr. Diego Artacho del bufet DWF-RCD.

5-    Que mai he posat en qüestió l'honorabilitat del nostre estimat club i dels seus empleats, al contrari, em sento molt honorat d'haver pogut servir el meu estimat Barça i d'haver tingut l'oportunitat de conèixer persones que treballen al club amb una gran qualitat professional i humana.

6-    Que la meva intenció en tot moment ha estat la de ser conseqüent amb la meva actuació a la junta des dels inicis del mandat, actuació guiada per la transparència, l'honestedat i el respecte al soci, i no defraudar la confiança que va depositar en la junta a les passades eleccions.

Finalment, vull anunciar que avui hem creat el site www.femnetfcb.cat per tal que tots aquests socis i seguidors que desitgin que aquest cas es clarifiqui amb totes les seves conseqüències puguin manifestar el seu suport i escalf.

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut