Barça

Rousaud apunta Neymar en el seu projecte de futur al Barça

En la presentació de la seva precandidatura a la presidència del club, l'exdirectiu ha assegurat que estan en converses amb l'entorn del brasiler per tornar-lo a vestir de blaugrana, sense pagar-ne un traspàs, a la finalització del seu contracte amb el PSG. Rousaud també ha desvelat la intenció de sotmetre a l'aprovació del soci rebatejar el Camp Nou amb el nom de Leo Messi

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el lema "Els millors, al Barça!", ha entrat en escena Emili Rousaud. S'incorpora a la cursa a la presidència del club -de moment, en solitari i sense descartar "acords en el futur"- apuntant alguns noms propis, com el de Neymar. La situació financera actual fa inassumible el seu fitxatge, però admet converses amb l'entorn del brasiler perquè torni al Camp Nou a partir de la campanya 2021-22.

"No refarem l'equip en dos dies. Hi ha una possibilitat vinculada a la finalització del seu contracte amb el PSG. Fa dos estius, ell ja tenia la intenció de tornar. La samarreta del Barça té molt pes i encara hi ha molt interès dels jugadors per venir al Barça."

Per Rousaud, la revifada del club passa, inevitablement, pel creixement de l'equip de futbol. "Refer el primer equip per refer l'economia i refer el club", així ho resumeix el nou precandidat a la presidència del Barça. A més de Neymar, Rousaud també ha insinuat la incorporació d'un altre jugador franquícia, que no deixarà ningú indiferent, i l'aposta ferma per un director esportiu: "Hem contactat amb el millor del món. Tenim un acord perquè s'incorpori al club si guanyem les eleccions i conformi l'equip de la temporada que ve". No ha donat més pistes, però confia en desvelar-ne la identitat durant la campanya electoral.

Rebatejar el Camp Nou amb el nom de Messi

Assumeix que el futur de Messi depèn exclusivament del mateix Messi, però Rousaud reclama un homenatge en vida al crac argentí. En aquest sentit, pretén plantejar als socis, en assemblea, l'opció d'associar el nom del Camp Nou al del Leo Messi. I no és incompatible amb la comercialització del nom de l'estadi: "Qualsevol patrocinador voldria associar la seva marca al nom de Messi".

Rousaud no renega de la seva etapa a l'última junta directiva del club i admet que la seva dimissió, abans de l'estiu i arran del cas Barçagate, va ser una decisió traumàtica. Però, alhora, demana respecte per la gestió de Josep Maria Bartomeu.

"És un president important en la història del Barça. Faltarà temps per valorar de manera objectiva el llegat de Bartomeu. Ara és moment de passar pàgina."

De moment, Rousaud inicia l'aventura en solitari, tot i les moltes converses amb altres precandidats, i sense la companyia d'altres membres dimissionaris de l'última junta. "No descarto que alguna persona vinculada a juntes anteriors es pugui integrar a la nostra precandidatura", ha advertit.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut