Futbol

Roures: "La Lliga s'ha d'acabar, quan sigui, però s'ha d'acabar"

El soci fundador de Mediapro diu a TV3 que si la temporada no s'acaba els clubs europeus tindran unes pèrdues al voltant de 7.500 milions d'euros

Jordi GrauActualitzat

Els clubs de futbol són conscients que hi ha una part d'ingressos que per culpa d'aquesta crisi no podran recuperar mai més. Però tenen a les seves mans salvar el 30 per cent dels ingressos que els falta per cobrar dels drets de televisió i això està en les seves mans. El soci fundador de Mediapro, Jaume Roures, ha dit a TV3:

"Els calendaris si han de saltar que saltin, aquest no és un perjudici. El que és un perjudici és que no s'acabi la competició."

Les lligues europees ja treballen per establir uns nous calendaris inèdits fins ara. Roures creu que no hi ha cap problema per jugar partits durant tot l'estiu, i si la pròxima temporada ha de començar a la tardor, tampoc. El maldecap per als clubs serà si es dona per acabada:

"El perjudici de les lligues europees i de la Champions si no s'acabés aquesta temporada estaria al voltant dels 7.500 milions d'euros. Això és un diner que es perdria, no és un diner que s'endarrereix o que s'ajorna, sinó que es perd totalment."

 

Per interessos ben diferents i amb un risc econòmic ben diferent, per una vegada tant la Lliga com la Federació estan d'acord que la temporada s'ha d'acabar. Per Roures el que diu el president de la Federació espanyola de futbol, Luis Rubiales és pur "postureig":

"Els diners que es perdrien no els perdrien les federacions, els perdrien les lligues, els clubs, els accionistes i els socis."

Per Roures, la finalització dels contractes dels futbolistes a data 30 de juny tampoc ha de ser cap problema si hi ha voluntat de solucionar-ho per totes les parts.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut