Barça

Roura: "No estàvem pensant en París; per nosaltres, la Lliga té una importància capital."

Jordi Roura ha negat una falta de relaxació dels seus jugadors després de l'empat a dos a Balaídos i ha assegurat que la Lliga és un títol cabdal. "No estàvem amb el cap a París; per nosaltres, la Lliga té una importància capital", ha admès. "Dimarts serà una altra història i hem d'oblidar aquest partit", ha afegit el segon tècnic blaugrana.

Actualitzat
Jordi Roura ha negat una falta de relaxació dels seus jugadors després de l'empat a dos a Balaídos i ha assegurat que la Lliga és un títol cabdal. "No estàvem amb el cap a París, per nosaltres la Lliga té una importància capital", ha admès. "Dimarts serà una altra història i hem d'oblidar aquest partit", ha afegit el segon tècnic blaugrana.

Roura ha explicat que eren conscients de la dificultat del partit perquè el Celta està en una situació molt complicada. "Hem fet el més difícil, que era remuntar. Crec que hem dominat el partit, però això és futbol i pot passar. Ens ha costat entrar al partit, però després hem jugat amb intensitat. No crec que haguem baixat la tensió, tot i que és veritat que al segon gol no hem estat fins", ha reconegut.

Jordi Roura també ha valorar el rècord de Leo Messi, que contra el Celta ha completat una volta marcant. "El rècord és inaudit, mai ho havia aconseguit ningú. Quan parles de Messi, només pots intentar valorar el que fa cada dia, que és increïble".

"Estem contents del rendiment dels jugadors no habituals. Cristian Tello és un jugador amb unes condicions extraordinàries, que ens aporta moltes coses que no tenim. Estic molt satisfet del partit d'avui, però és un nano jove que encara ha de seguir lluitant i treballant. Encara és aviat per saber si jugarà a París", ha opinat.

Per últim, Roura ha valorat el retorn a la llista de convocats d'Éric Abidal, que finalment ha vist el partit des de la baqueta. "Éric Abidal estava a la convocatòria i, per tant, té opcions de jugar", ha conclòs.



 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut