MotoGP

Rossi: "Penso exactament el mateix que vaig dir després de la cursa, però és millor mirar al futur"

El pilot italià es ratifica en les seves crítiques a Marc Márquez després de l'incident en el GP de l'Argentina i no descarta parlar en el futur amb ell, tot i que admet que ara no és el millor moment

Actualitzat

Valentino Rossi ha ratificat les seves paraules després de l'incident amb Marc Márquez al GP de l'Argentina i ha assegurat que pensa exactament el mateix després de veure la cursa per televisió.

"Penso exactament el mateix que vaig dir després de la cursa i confirmo totes les meves paraules, però és millor mirar al futur. L'única cosa que cal fer és mirar al futur i pensar en aquest cap de setmana. És important tornar a la pista, pilotar la moto, donar el màxim i treballar amb l'equip, i per això estic molt content de ser aquí. És un circuit complicat, llarg i amb molts revolts, i cal pensar a fer la nostra feina i donar el màxim".

Preguntat sobre una conversa privada entre ell i Marc Márquez, com ja va passar anys enrere en la Fórmula 1 entre el francès Alain Prost i el brasiler Ayrton Senna, el campió italià ha dit que "la diferència amb el de Senna i Prost és molt gran".

"Ells es jugaven el Mundial, el guanyava l'un o l'altre, i, en canvi, el que va succeir a l'Argentina no va tenir sentit, perquè m'hauria avançat tranquil·lament al següent revolt, així que és una mica diferent. Encara que potser un dia ens asseurem i parlarem, però ara no és el moment, potser en el futur".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut