Valentino Rossi, al costat de Márquez, en una imatge d'arxiu (@MotoGP)
MotoGP

Rossi: "No s'havia vist mai que un campió corrés perquè un rival perdés"

El pilot italià, que es retirarà de la competició al final d'aquesta temporada, ha assegurat en una entrevista a un programa de Mediaset Itàlia que mai havia vist un campió córrer perquè un rival perdés i que, des d'aquell campionat, res ja va ser igual

Valentino Rossi ha tornat a atiar el foc de la polèmica i ha criticat amb duresa Marc Márquez pels incidents que es van produir durant el mundial de MotoGP del 2015. El pilot italià, que es retirarà de la competició al final d'aquesta temporada, ha assegurat en una entrevista a un programa de Mediaset Itàlia que mai havia vist a un campió córrer perquè un rival perdés i que, des d'aquell campionat, res ja va ser igual.

"Del 2015 tinc records molt dolents, perquè hi va haver una gran batalla amb Jorge Lorenzo i vaig tenir problemes amb Márquez, que em va fer perdre. No s'havia vist mai que un campió corrés perquè un rival perdés, i no per guanyar. Ho sento per no haver guanyat deu mundials. Vaig fallar al GP de València perquè vaig caure, però això de Márquez em va fer més mal. És un gran remordiment perquè no ho esperava i després res va ser igual."

Als seus 42 anys, "Il Dottore" va anunciar l'estiu passat la seva retirada de MotoGP i canviarà les dues rodes per dedicar-se a les curses de cotxes, tot i que encara no ha decidit en quina especialitat.

"Vaig pensar seguir aquest any, però vaig decidir que ho faria només si tenia oportunitats de guanyar, de pujar al podi, de fer bones carreres. Després, aquest any va ser més dur del que pensava, esperava anar més fort. Després del GP d'Assen vaig pensar decidir amb calma, vaig esperar una setmana i després vaig dir 'ja, estic llest'".

 

 

Anar al contingut