Motociclisme

Rossi fa la "pole" als entrenaments oficials del GP de la Xina, mentre que Pedrosa és cinquè

Valentino Rossi sortirà des del primer lloc de la graella en Moto GP en el Gran Premi de la Xina que es disputa aquest diumenge. John Hopkins ha marcat el segon millor temps mentre que Dani Pedrosa ha acabat cinquè. Jorge Lorenzo també ocuparà la primera línia en la cursa en 250 cc. En 125, "pole" per a Matia Pasini i segona posició per a Héctor Faubel.

Actualitzat

A la Xina, Valentino Rossi ha volat sobre el traçat del circuit. En una última volta sensacional, forçant al màxim cada frenada i sense cometre ni un sol error, l'italià ha signat la "pole" número 48 de la seva carrera esportiva i de passada ha establert un nou rècord del circuit xinès.

Ell mateix ha quedat sorprès del seu temps i de la diferència, gairebé un segon, que l'ha separat de John Hopkins, en segona posició. Tot i això, "Il Dottore" no es considera el favorit número 1 per diumenge i ara caldrà veure si els seus pneumàtics aguanten o li juguen una mala passada, com li va passar a Turquia. A Xina és on Dani Pedrosa va estrenar el seu currículum de victòries en moto GP. Diumenge sortirà des de la cinquena posició de la graella.

Toni Elías i Carles Checa sortiran des de la dotzena i tretzena plaça, respectivament. Loris Capirossi confiava en la seva Ducati per fer un bon resultat, però Vermeulen ha xocat amb ell i tots dos han anat a terra. Ara, que per accident espectacular, el de Shi Zhao Huang en 250. El pilot xinès s'ha tirat a sobre d'Alex de Angelis i ha acabat estavellant-se contra els murs de protecció. L'impacte ha estat fortíssim i el pilot ha quedat immòbil enmig de la pista. Ràpidament l'han evacuat a un centre hospitalari on s'està comprovant quines lesions s'ha fet en l'accident. La "pole", per a Lorenzo, que ha fet com Rossi i ha batut el rècord del circuit. Barberà, Kallio i Simón l'acompanyaran a la primera línia. A la categoria petita, "pole position" per a Pasini, la tercera consecutiva de l'italià, que mai ha guanyat sortint des del primer lloc de la graella.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut