Rosó Buch en una imatge d'arxiu (www.unigirona.cat)
BÀSQUET

Rosó Buch deixa l'Uni Girona i porta de retruc Marina Lizarazu al Cadí La Seu

La mataronina demana rescindir el seu contracte i fitxa per València, que allibera la jugadora madrilenya

Jordi RobirosaActualitzat

No ens ho esperàvem. És cert que l'arribada de Marta Xargay i la imminent tornada d'una altra mataronina, Núria Martínez, li havien de restar protagonisme i, de fet, ahir a Sopron només va jugar nou minuts, sense encert. Però tot i això, no ens ho esperàvem. Rosó Buch és una jugadora que ha aportat moltíssim en els tres anys i escaig que feia que havia atterrat a Girona i sempre ha estat un valor segur en aquells moments difícils, en què la pilota crema.

Però Buch no es queda sense club. Pendent de revisió mèdica -que passarà sense problemes, naturalment, Buch fitxa pel València fins al capdavall de la temporada en un lloc que el club taronja tenia molt delmat a causa de les baixes de Pina i Romero. D'aquesta manera, el Girona no només perd un element important, sinó que un rival directe es reforça. I més tenint en compte la joventut de la jugadora que, amb 27 anys, encara té molt bàsquetbol a les seves mans.

Efecte dòmino: Lizarazu, de València a la Seu 

La marxa de Buch al València porta de retruc Marina Lizarazu al Cadí La Seu. La base madrilenya, que s'hagués quedat sense minuts a la Fonteta, ha acceptat la proposta de l'equip urgellenc, que buscava un recanvi per a la lesionada Yurena Díaz. Lizarazu, de 25 anys i formada al Rivas i amb passat al bàsquet universitari nord-americà, s'ha mostrat recuperada aquesta temporada després d'una greu lesió patida al principi de la passada temporada. Lizarazu firma amb el Cadí fins al juny del 2021

 

 

Anar al contingut