Barça

Rosell vol que Guardiola quedi al marge del procés electoral i demana seny en cas de fitxatges preelectorals

Sandro Rosell ha estat molt tranquil i prudent en la seva presentació als mitjans. El precandidat, molt cordial en tot moment, ha promès molta transparència i donar la importància que mereixen als socis, als quals consultarà la situació de Johan Cruyff si ho demanen. Rosell ha assegurat que té molt bona sintonia amb Guardiola, de qui ha dit que és un bon amic des de fa gairebé vint anys, i ha explicat que serà amb la primera persona amb qui parlarà en cas de victòria. Molt políticament correcte, Rosell ha demanat que no es facin fitxatges abans de les eleccions, si no és estrictament necessari, perquè hi ha el risc d'encarir-ne els preus, i ha posat com a exemple el cas de Villa.

Actualitzat
"Socis, Catalunya, solidaritat i planter", així és com ha definit Sandro Rosell el Barça, un Sandro que ha promès transparència en tota la gestió, especialment en tot allò que fa referència al soci, a qui pensa donar molt de valor "perquè se senti soci i no client". En una roda de premsa llarguíssima, gairebé de dues hores, Rosell ha llançat un missatge clar: vol mirar endavant. Diu que arribats a aquest punt no té clar quina és la candidatura continuista, però el que té clar realment és que no pactaran amb ningú.

De Guardiola, ha volgut deixar molt clar que no vol que sigui utilitzat electorament, "ningú no ha d'apropiar-se de Guardiola", i ha explicat que el tècnic, de qui és amic fa gairebé vint anys, "està per sobre de tot això". Pel que fa als fitxatges, Rosell ha demanat seny. Creu que pot arribar algun fitxatge abans de les eleccions, i per això creu que ha de ser sempre amb l'objectiu que sigui per al bé del Barça, i no com a eina electoral. Segons el precandidat, un fitxatge precipitat -posant com a exemple el valencianista David Villa- podria fer encarir el preu del jugador.

A més, pagar més per un jugador seria fatal per a l'economia del club, ja que -segons Rosell- "la situació econòmica del club no és bona, i està malament sobretot pels deutes". Tot i això, ha explicat que amb una política d'austeritat i frenant el que ha definit de "despesa alegre", es pot millorar i molt la situació actual.

Un altre dels aspectes a destacar ha estat quan s'ha tocat el tema de Johan Cruyff. Rosell assegura que tractarà el tema "amb molt de carinyo, parlant amb ell i mirant-lo als ulls, per saber si li fa realment il·lusió aquest càrrec". Si és necessari, assegura, consultarà el soci.

Per acabar, Rosell ha assegurat que el seu projecte ha enterrat totalment el projecte Foster, ja que "és impossible", i ha parlat de la creació d'un nou Palau, de tapar la zona que queda al descobert del Camp Nou, i de recuperar l'equip femení de bàsquet.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut