Barça

Rosell no descarta presentar-se a la reelecció i no nega el pagament de 10 milions d'euros per garantir l'arribada de Neymar

Sandro Rosell ha fet un repàs de l'actualitat del Barça i ha parlat dels temes més destacats, amb un balanç molt positiu. El president, que no descarta presentar-se a la reelecció el 2016, no nega el pagament de 10 milions d'euros per garantir l'arribada del brasiler Neymar. De Messi, i també de Villa, n'ha dit que són intocables, i també ha afirmat que Abidal disposarà de fitxa abans del 30 de gener.

Actualitzat
Sandro Rosell ha fet un repàs de l'actualitat del Barça i ha parlat dels temes més destacats, amb un balanç força positiu de tot plegat. El president, que no ha descartat presentar-se a la reelecció el 2016, no ha negat el pagament de 10 milions d'euros per garantir l'arribada del brasiler Neymar. De Messi, i també de Villa, n'ha dit que són intocables, i també ha afirmat que Abidal disposarà de fitxa abans del 30 de gener.

Sandro Rosell no ha volgut confirmar si el club ha avançat al Santos brasiler deu milions d'euros per assegurar-se els serveis de Neymar després del Mundial del 2014, i ha indicat que de vegades el club català "ens passem de transparència" i que això al final "t'acaba costant diners". Rosell es refereix a un apunt comptable existent en la memòria econòmica del club que recull el pagament de l'esmentada quantitat en inversions futbolístiques futures, en concepte de bestreta, sobre un total de 40 milions d'euros. Tot apunta que és una quantitat a compte del traspàs del crac del Santos.

"Neymar té contracte fins al Mundial 2014. Després, no ho sé", ha dit Rosell en declaracions a RAC1. El president blaugrana creu que Neymar i Messi poden estar junts al Barça. "Els socis del Barça històricament sempre han volgut tenir els millors del món i, a més a més, diuen els tècnics que el seu estil [el de Neymar] s'assembla molt al del Barça", ha comentat.

El president del Barça ha assegurat que, d'un any a un altre, el canvi de Pep Guardiola per Tito Vilanova es va fer "amb naturalitat i sense estridències" i considera que es va prendre "la decisió correcta", encara que el temps dirà si ha estat la millor. "Tito està sent una sorpresa per als qui no el coneixien, per a nosaltres, no. Està demostrant ser un líder molt ferm, al vestidor i davant els mitjans", ha dit. La recaiguda en la malaltia de Vilanova és "la pitjor notícia" que ha tingut aquesta temporada Rosell, que no ha volgut entrar en els detalls i ha apel·lat a la necessitat de respectar la privadesa sol·licitada per l'entrenador.

Per contra, una de les notícies més positives ha estat la recuperació d'Abidal. "És la lluita d'una persona que ha demostrat tenir una força mental extraordinària. Esperem que torni a ser futbolista, que pugui tornar a jugar. És un exemple per a moltíssima gent. Ha demostrat que tot es pot superar", ha dit. Rosell ha comentat que abans del 30 de gener, Abidal tindrà una fitxa federativa. "Es reinicia el seu contracte tal com el tenia", ha comentat.

El president també confia en la renovació de Víctor Valdés i ha assegurat que el club no està buscant alternatives; Rosell també ha insistit que David Villa "no es ven, no es traspassa i tampoc no se cedeix". Quant a l'anunci de Pep Guardiola que tornarà a entrenar l'any que ve, Rosell ha dit que se li farà estrany veure'l en una altra banqueta que no sigui la del Barça. "No em faria cap gràcia enfrontar-me a un equip entrenat per Pep, des del punt de vista esportiu", ha reconegut.

Rosell ha admès que és "molt difícil" mantenir una bona relació amb el Reial Madrid. "El que és bo per a tu, no ho és per a ells. És un episodi (el del dit a l'ull de Mourinho a Vilanova) que no em va agradar gens, haurien pogut actuar de manera diferent, però no tinc costum de parlar-ne, d'ells", ha insistit. Rosell no es va voler referir a la possibilitat de presentar-se a la reelecció -el seu mandat venç el 2016-. "No en tinc ni idea, però no veig per què no puc presentar-me", ha dit finalment el president blaugrana.



VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut