Barça

Rosell: "En Pep no es queixa mai. Els nostres juguen quan toca"

El president del Barça, Sandro Rosell, ha assenyalat que l'entrenador, Josep Guardiola, "no es queixa mai" i que l'equip "juga quan toca, això és l'esport", en referència a les queixes del tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, que va insinuar que el calendari de Lliga perjudica el seu equip. Així ho ha expressat avui el mandatari blaugrana a la presentació al Camp Nou de la Festa del rugbi català, que el 9 d'abril que ve acollirà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys un partit del Heineken Cup, la màxima competició europea, entre la USAP de Perpinyà i el RC Toulon. "Em consta que els jugadors de rugbi, els de bàsquet i NBA o els nostres, el Barça, juguen dimarts i dissabte, diumenge i dimarts, quan toca. Això és esport, i quan toca has de jugar", ha opinat Rosell.

Actualitzat
També i en resposta a si l'entrenador del Barcelona, Josep Guardiola, li havia evidenciat alguna vegada el seu malestar respecte al calendari, Rosell ha estat contundent: "En Pep no es queixa mai".

Sempre utilitzant el rugbi, eix central de l'acte, per esquivar les preguntes dels periodistes sobre les queixes de Mourinho, Rosell ha ressaltat els "fantàstics" valors d'aquest esport, que el club "compleix bastant" a totes les seves seccions, "inclòs el futbol".

També s'ha servit dels termes d'aquest esport per no donar al Madrid per mort a la Lliga, malgrat l'últim empat dels blancs a Riazor, que engrandeix la bretxa entre els dos equips: "Set iardes no sé si són suficients".

Finalment, el president blaugrana ha recordat que malgrat els títols recents guanyats per algunes seccions, entre les quals les copes del Rei en futbol sala i hoquei patins, no es pot parlar encara de la millor etapa en la història del club. "En els moments presents no pots parlar de la història, només pots fer-ho quan ha passat. Serà la història qui ho dirà", ha sentenciat.
Anar al contingut