Barça

Rosell destaca el compromís blaugrana de Guardiola i assegura que Alves acabarà renovant

El president del Barça, Sandro Rosell, va ser el protagonista del programa "Efectivament", d'Esport3. En una entrevista que es va emetre simultàniament i en directe, per Esport3 i TV3, el màxim mandatari blaugrana va parlar del dolç moment que travessa el club. Rosell va dir, entre altres coses, que està segur que Dani Alves acabarà renovant o que tindria vergonya de ser director del diari "As" -arran de la polèmica, d'aquesta setmana, on manipulaven unes fotos per demostrar un possible fora de joc del Barça. A més, Rosell va celebrar la renovació de Pep Guardiola fins al 2012 i va assegurar que el tècnic català renova per sentiment, a diferència de Mourinho, que es mou per diners.

Actualitzat
El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, va assegurar que Pep Guardiola, que aquest dimecres ha renovat com a tècnic del conjunt blaugrana, "no és l'entrenador més ben pagat del món", ja que li consta que el sou del preparador del Reial Madrid, José Mourinho, "està molt per sobre". En una entrevista al programa "Efectivament", d'Esport3, la primera que fa a televisió des que va iniciar el seu mandat, Rosell va comparar els dos tècnics: "Pep és sentimentalment del Barça i Mourinho, professionalment del Madrid." A més, es va mostrar encantat amb la renovació de Guardiola, encara que només sigui per una temporada. "M'agrada molt aquesta fórmula d'un any, més un, més un per a Guardiola, perquè l'estabilitat no la dóna el que posa en el paper del contracte, sinó la feina, el compromís i el sentiment de les persones, i totes aquestes coses les tenim amb en Pep", va argumentar.
 
La renovació d'Alves "pinta bé" i l'Arsenal actua de manera "immoral"

Sobre una altra renovació, la de Dani Alves, Rosell va assegurar que "pinta bé", ja que està convençut que "amb un temps més de reflexió" el lateral brasiler "prendrà la decisió correcta", que per a ell no és cap altra que quedar-se al Barça. Precisament aquesta és l'opció que no ha escollit Jon Miquel Toral, un prometedor migcampista del planter blaugrana que ha acceptat, amb 16 anys, una oferta per jugar a l'Arsenal, com en el seu dia va fer l'ara capità dels "gunners", Cesc Fàbregas. Encara que Rosell espera que la marxa de Toral no enterboleixi les relacions amb l'Arsenal i dificulti el retorn de Cesc al Camp Nou, no va negar el seu disgust amb el club anglès. "En el dinar de directives de dimarts passat ja els vam dir que, encara que legalment era correcte el que havien fet, ens semblava immoral. No és un cas aïllat, cada dia arriben de tot el món per intentar endur-se els nostres jugadors, però no pensem trencar la nostra escala salarial per retenir ningú", va subratllar.

"Piqué és feliç, i això és el que importa"
 
El president del FC Barcelona també va parlar de Gerard Piqué i la repercussió mediàtica que ha tingut la seva relació amb la cantant internacional Shakira. En aquest sentit, Rosell creu que "l'important és que Gerard sigui feliç", i "si ell és feliç, nosaltres també", va afegir. No obstant això, no es va atrevir a dir si aquesta relació sentimental està afectant el seu rendiment en el terreny de joc: "Crec que no, però això no sóc jo qui ho ha de dir, sinó qui mana al vestidor, que és en Pep."
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut