Nico Rosberg
Nico Rosberg, en un moment dels entrenaments d'aquest dissabte (EFE)
Motor

Rosberg domina també la segona sessió d'entrenaments del GP d'Àustria

El Mercedes comencen un nou cap de setmana exercint un domini aclaparador. Nico Hülkenberg (Force India) sorprèn amb un tercer millor temps i Carlos Sainz (Toro Rosso) repeteix en el sisè

Actualitzat

El líder del Mundial de Fórmula 1, Nico Rosberg, ha liderat els dos primers entrenaments lliure del Gran Premi d'Àustria al davant de Lewis Hamilton, en una sessió en la qual han millorat els rècords del traçat. Aquest any, el circuit de Spielberg estrena asfalt.

El registre final de Rosberg en la primera ronda, d'1:07,373, millora en més d'un segon el millor temps històric anterior, que Michael Schumacher va fer l'any 2003. Lewis Hamilton, que ha quedat a tres dècimes del seu company a Mercedes, també l'hauria superat. Fins i tot els dos Ferrraris, Sebastian Vettel i Kimi Räikkönen, que han quedat per sota d'un segon de diferència, i, tot i que la distància ara per ara sembla gran, són els únics que s'han acostat a la marca alemanya.

Menció apart mereix Nico Hülkenberg, que amb el seu Force India ha marcat el tercer millor temps a la segona mànega (1:08.580), just darrere Rosberg (1:07.967) i Hamilton (1:07.986), que han marcat un temps netament més lent respecte a la primera sessió. 

Més enrere, el primer Red Bull, que aquest cap de setmana corre a casa, ha estat Daniel Ricciardo amb el quart lloc. Carlos Sainz ha protagonitzat dues sessions magnífiques en què ha situat el seu Toro Rosso sisè.

Fernando Alonso, ha començat catorzè en la primera mànega per situar-se onzè en la segona.

Anar al contingut