Ronaldo reconeix que Guardiola va interessar
Ronaldo reconeix que Guardiola va interessar
Futbol

Ronaldo Nazário: "Hi va haver interès en Guardiola, però va preferir renovar pel City"

La llegenda brasilera reconeix contactes amb el tècnic català i analitza el que sona com a possible seleccionador de la "canarinha"

Redacció Esport3Actualitzat

L'eliminació del Brasil al Mundial de Qatar va suposar l'adeu de Tite de la selecció brasilera, i consegüentment, la incorporació d'un substitut. La decisió de Tite estava presa fa temps; passés el que passés, la de Qatar seria la seva última aventura. Això obligava la Confederació Brasilera de Futbol a accelerar contactes per substituir-lo. Ronaldo Nazário, en un directe al seu canal de YouTube, ha reconegut que Guardiola va interessar.

"Hi va haver interès en Guardiola, es va discutir amb el cos tècnic de Guardiola, però ell va preferir renovar el contracte amb el Manchester City. Potser seria difícil que la CBF arribés a un acord, és l'entrenador més ben pagat del món."

 

L'exdavanter, però, va reconèixer que la CBF té presents diversos noms com Sampaoli, Jorge Jesús, Dorival Jr., Renato Gaucho, Cuca, Abel Ferreiro i Fernando Diniz. Aquest últim és, segons Ronaldo, el que més hi encaixaria.

"Crec que tots se sorprendran. D'aquesta llista, la CBF consideraria Fernando Diniz. Crec que hi ha altres noms internacionals que no s'esmenten. Intentaré esbrinar-ho, però potser Fernando Diniz seria un atractiu per a la selecció brasilera. És un paio que juga bé, que dona espectacle."

Anar al contingut