Ronaldinho i Messi
Ronaldinho i Messi en un partit del Barça l'any 2006 (REUTERS)
BARÇA

Ronaldinho: "Em va fer molt feliç que Messi guanyés la Copa Amèrica"

Ronnie ha explicat que manté contacte amb Leo Messi i que ha descartat ser entrenador en un futur

Arnau CaraltActualitzat

Ronaldinho no pot amargar l'estima i l'afecte que té per Leo Messi, i és que aquest va debutar al primer equip del Barça quan Ronnie estava en el punt àlgid de la seva carrera futbolística. El brasiler va retornar la il·lusió entre els aficionats culers i va aconseguir una cosa que poc abans de la seva arribada semblava impossible: tornar a guanyar la Champions.

Ronaldinho va assistir Messi en el seu primer gol com a blaugrana

Però més enllà dels seus èxits esportius amb la samarreta del Barça, el Gaúcho va ser el jugador que va apadrinar Leo Messi quan aquest feia les seves primeres passes a l'elit. D'aquella època van sorgir jugades que molts aficionats encara tenen gravades a les seves retines, però també una bonica amistat que encara perdura.

Captura de l'entrevista d'Ibai amb Ronaldinho

De fet, en una entrevista al canal de Twitch d'Ibai Llanos, Ronaldinho ha confessat que es va alegrar quan Messi va guanyar la Copa Amèrica.

"Em va entristir la derrota del Brasil, però estic molt feliç per Leo, perquè era l'únic que li faltava. Vaig estar content perquè veure els amics feliços em fa feliç"

Dinho ha explicat que manté contacte amb Messi, encara que no parlin diàriament, i ha aprofitat l'ocasió per descartar que ser entrenador en un futur.

Anar al contingut