Futbol

Ronald Koeman: "Quan vaig picar la falta vaig sentir que la pilota anava ben tocada"

La llegenda barcelonista explica al detall la final de Wembley, els seus sentiments 25 anys després i els bons records del Dream Team en una entrevista exclusiva amb David Clupés i Lluís Canut

Actualitzat

La Copa d'Europa de Wembley, la primera en la història del FC Barcelona, fa 25 anys aquest 20 de maig i, en una jornada en què el mateix club ha celebrat un acte commemoratiu, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya han elaborat programes que recorden aquest aniversari.

La ràdio pública catalana emet una entrevista exclusiva de David Clupés i Lluís Canut a Ronald Koeman, el màxim protagonista d'aquell partit en opinió de molt culers, arran del gol en el minut 111 de partit que va donar la victòria al Barça.

L'actual entrenador de l'Everton recorda al detall com va picar aquella falta, com es va sentir a l'instant d'haver-la xutat i com va saber que la pilota entraria tan aviat com va traspassar la tanca.

Koeman reconeix que el 20 de maig "és com el meu aniversari", i que rep trucades per felicitar-lo tant de Catalunya com d'Holanda.

Podeu escoltar aquesta entrevista íntegra en aquest enllaç. També la podeu trobar resumida en vídeo.

També poder accedir a un reportatge especial sobre la final, amb les veus dels protagonistes i de Joaquim Maria Puyal, en aquest altre enllaç.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut