Barça

Ronald Koeman: "No tinc por del clàssic, podem demostrar que tenim un bon equip"

El tècnic neerlandès s'ha mostrat optimista abans de rebre el Reial Madrid al Camp Nou en el clàssic de diumenge

Redacció Esport3Actualitzat

Arriba el partit més esperat de la temporada: el clàssic. FC Barcelona i Reial Madrid es veuen les cares en un dels clàssics més descafeïnats dels últims anys. Tots dos equips es troben molt lluny del nivell d'anys enrere, tot i que molts creuen que els d'Ancelotti són favorits per endur-se la victòria. Ronald Koeman, però, creu el contrari, i aposta per l'escalf de l'afició per aconseguir els tres punts.

"Tenim molta il·lusió per jugar el clàssic i demostrar un bon nivell al nostre públic. Esperem fer-los gaudir i trobar-nos amb un camp ple. Sabem la importància del partit i farem tot el possible per obtenir la victòria."

"Els dos equips ens hi juguem molt. Encara hi ha molta temporada al davant, el resultat final no és decisiu i hem de jugar sense por. Podem demostrar que tenim un bon equip i que estem en el bon camí."

"Això canvia molt ràpid"

Una victòria del Barça al clàssic faria que els blaugranes superessin el Reial Madrid a la classificació. Un resultat que, després de tot, seria excel·lent per a l'equip de Koeman. Així ho ha reconegut l'entrenador neerlandès.

"Sabem que això canvia molt ràpid de ser bo a ser dolent en tots els sentits. Esperem intentar ser al costat bo i gaudir d'una victòria contra el Madrid."

"Ells tenen jugadors joves i estem més o menys igual. Sempre hi ha detalls en què ells poden ser millors, però n'hi ha alguns en què nosaltres som millors. No veig un favorit clar per al partit."

Una de les incògnites del partit és la de Jordi Alba. El lateral esquerre va acabar tocat el partit contra el Dinamo de Kíev, però Koeman ha destacat que està bé i que podria jugar el partit contra el Reial Madrid.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut