Koeman i Laporta durant un acte quan era entrenador del Barça
Koeman i Laporta durant un acte quan era entrenador del Barça
Barça

Ronald Koeman: "No em van donar el mateix temps que a Xavi"

A l'exentrenador blaugrana li dol una suposada falta de confiança de Laporta: "Es volia desfer de mi perquè no m'havia designat ell"

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman havia mantingut un escrupolós silenci des de la seva sortida del Barça, el mes d'octubre passat. El tècnic neerlandès, però, s'ha sincerat en una entrevista al diari Algemeen Dagblad, del seu país, i ha evidenciat que la ferida no està del tot tancada. Koeman assegura que des del començament va percebre que Joan Laporta no li tenia confiança

"Jo no era l'entrenador de Laporta. Vaig tenir-ne la sensació des del primer moment després de les eleccions. Em faltava el suport des de dalt. Jo tenia moltes ganes de triomfar al Barça com a entrenador, de fer tot el possible, però em vaig adonar  que Laporta es volia desfer de mí perquè no m'havia designat ell."

Koeman es compara amb Xavi Hernández, el seu successor a la banqueta, tot i mostrar-se sorprès per la designació del de Terrassa: 

"Laporta em va dir mil i una vegades que Xavi no era el seu entrenador perquè li faltava experiència (...) No em van donar el mateix temps que al nou entrenador. Encara em fa mal. Estava treballant amb molts lesionats. Ara Pedri torna a estar en forma, i Ousmane Dembélé (...). Tots els entrenadors necessiten temps i paciència per part de la directiva. A mi també m'haurien agradat aquests fitxatges, però me n'alegro pel club, perquè ara les coses van millor. I també pels jugadors. És agradable veure Frenkie de Jong jugar un bon futbol a l'antiga. Té tanta qualitat!" 

 

L'exblaugrana no entén encara la sortida de Messi, la pedra angular de l'equip: 

"Vaig accedir a la sortida d'alguns jugadors davant la insistència de la directiva per poder possar les finances en ordre. Però quan veus que porten un jugador per 55 milions d'euros poc després de deixar marxar Messi, aleshores et preguntes si no estava passant alguna altra cosa. Per què va haver de marxar Messi?"

Koeman no té pressa per tornar a les banquetes i explica que ha demanat al seu representant que li busqui "algun club tranquil de cara a l'estiu". Tampoc té pressa per tornar a al Camp Nou com a aficionat: "No m'hi veuràs durant un temps. No puc fer això encara. Amb aquest president no puc fingir que no va passar res". 

 

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut