Ronald Koeman en una foto d'arxiu (EFE)
Barça

El Barça podria anunciar la continuïtat de Koeman en la junta d'aquest dijous

Després d'una segona reunió entre Laporta i Koeman, les posicions s'han acostat i aquest dijous es podria anunciar

Xavi Lemus / Lluís CanutActualitzat

El culebrot de la banqueta pot estar vivint les darreres hores. Ronald Koeman és en aquests moments el més ben situat per entrenar el Barça la pròxima temporada.

Aquest dimarts per la tarda s'ha produït una trobada entre l'Àrea Esportiva i Ronald Koeman per augmentar la complicitat entre les dues parts i garantir el seu lloc com a màxim responsable de la plantilla del pròxim curs futbolístic. 

D'aquesta manera la continuïtat de Koeman podria fer-se efectiva en la reunió d'aquest dijous de la junta directiva del Barça. En acabat, està prevista una compareixença on es podria comunicar aquest fet.

De la primera reunió van sortir envoltats de càmeres i sense la continuïtat de Ronald Koeman assegurada. El segon episodi es va viure a les oficines del club i de cara al tècnic blaugrana les sensacions encara van ser pitjors. Joan Laporta li va demanar uns dies de marge per prendre la decisió definitiva i li va reconèixer que estudiava altres opcions per a la banqueta del Camp Nou.

Però amb el pas dels dies la relació s'ha anat destensant i el gest del president s'ha relaxat quan li han preguntat per la continuïtat de l'entrenador neerlandès.

I del tot va molt bé, hem passat a les apostes a favor que Koeman segueixi sent tècnic culer. Sobre si triava un 1, que es quedi a casa, o un 2, que marxi fora, el president blaugrana ho ha deixat clar.

 

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut