Barça

Ronald Koeman es mostra satisfet pel partit del Barça contra l'Osca

Malgrat guanyar 0-1, l'entrenador del Barça ha valorat la quantitat d'ocasions del seu equip davant el cuer de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha començat l'any amb una victòria patida contra el cuer de la Lliga, l'Osca. Els aragonesos s'han vist superats en tot moment per un Barça que, malgrat tenir moltes oportunitats, tan sols ha estat capaç de marcar un gol. Ronald Koeman, que s'ha mostrat satisfet pel triomf del seu equip, ha valorat el bon partit blaugrana davant un equip que "s'ha tancat al darrere".

"Crec que traient els darrers 20 minuts hem estat bé en el nostre joc. Hem creat molt perill, que no és fàcil davant un equip que s'ha tancat al darrere amb molts jugadors."

"Crec que hem tingut la tranquil·litat d'esperar, de canviar de banda, hem fet un gran gol i hem tingut més ocasions per distanciar-nos amb dos gols."

Leo Messi en una acció del partit contra l'Osca (@FCBarcelona_cat)

Porteria a zero

Un dels grans aspectes a millorar del Barça aquesta temporada és la defensa. L'equip de Ronald Koeman ha encaixat 15 gols en contra a la Lliga. Avui, a El Alcoraz, s'ha pogut aconseguir la victòria mantenint la porteria a zero. El porter blaugrana, Marc-André Ter Stegen, ha destacat la importància del triomf per començar amb bon peu l'any 2021.

"Hem pogut fer un altre gol abans, però en aquests partits és complicat quan se't tanquen tan endarrere i al final hem patit per guanyar el partit. És una victòria molt important per començar bé l'any, que és el que esperàvem treure d'aquí."

ARXIVAT A:
Koeman
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut