Barça

Ronald Koeman: "Entrenar el Barça no està a les meves mans"

Conscient de l'interès que desperta la possibilitat de substituir Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana, el seleccionador holandès ha parlat del seu futur en un acte d'homenatge a Johan Cruyff

Jordi GrauActualitzat

Cada cop que el Barça passa un tràngol futbolístic, plana sobre l'equip el relleu d'Ernesto Valverde a la banqueta. I entre els noms que sonen de manera recurrent, hi ha el de Ronald Koeman, més des que es va fer públic que el seu contracte com a seleccionador d'Holanda inclou una clàusula per deixar el càrrec només en cas de fitxar pel Barça. Això sí, després de l'Eurocopa del pròxim estiu. Conscient de l'interès que desperta aquesta possibilitat, l'holandès ha parlat del seu futur en un acte d'homenatge a Johan Cruyff.

Ronald Koeman, Robert Martínez i Vicente del Bosque, tres tècnics poc o molt vinculats a la figura de Johan Cruyff, s'han reunit aquest dijous a la tarda a Barcelona per debatre al voltant de la figura i de la idea del futbol de l'exjugador i exentrenador del Futbol Club Barcelona. Protagonistes en primer terme de la pròxima Eurocopa, tant el seleccionador d'Holanda com el de Bèlgica han estat situats en una òrbita de futur a Can Barça.

"Ha sortit alguna cosa i ja està. No m'agrada parlar més perquè no és un tema per a mi. Ara estic amb Holanda, hem de preparar l'Eurocopa d'aquest estiu i no està a les meves mans", assegura l'holandès.

"El Barça té el millor entrenador que pot tenir en aquests moments i la veritat és que la meva obsessió és preparar la selecció belga de la millor manera possible. I al final, en futbol, a partir d'aquí ja no es pot comentar res més", deixa clar el tècnic de Balaguer.

A Koeman ja li va passar el tren molt a prop el 2003, i el seu nom és a totes les travesses quan s'acabi l'era Valverde.

"Crec que puc estar content amb la meva trajectòria com a entrenador. De moment ens hem classificat per a l'Eurocopa i si ve bé i si no ve no ve".

Koeman està convençut que De Jong ha encertat fitxant pel Barça i diu que serà un futbolista que marcarà una època.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut