Ronald Koeman durant el partit contra el Dinamo de Kíev (EFE)
Lliga de Campions

Ronald Koeman: "Entenc que la gent marxi enfadada del camp"

L'entrenador s'ha mostrat crític amb el poc encert de cara a porteria del Barça després de guanyar per la mínima el Dinamo de Kíev

Àlex ÁvilaActualitzat

El Barça tenia una prova de foc al Camp Nou davant el Dinamo de Kíev. Tan sols era la tercera jornada de la Lliga de Campions, però per als blaugranes s'havia convertit en una autèntica final. Els de Koeman s'han emportat la victòria després d'un partit ple d'apatia que s'ha resolt amb un solitari gol de Piqué. El neerlandès, però, s'ha mostrat molt crític amb la falta de gol del seu equip.

"No es pot perdonar tant perquè ens hi juguem la vida; cal sentenciar. Després d'una hora jugant hauríem d'anar 2-0 o 3-0... Costa d'entendre."

"Entenc que la gent marxi enfadada del camp, jo també penso el mateix. Hem de sentenciar el partit per les ocasions que hem creat. L'equip ha demostrat que ha complert, però el Barça amb un partit com el d'avui ha de marcar més."

Després de ser titular contra el València el cap de setmana, Ansu Fati ha estat suplent en el duel contra els ucraïnesos. El jove davanter blaugrana, a punt de firmar la seva renovació, ha sortit a la segona part i ha tingut a tocar el segon del Barça, però ha acabat prenent una mala decisió final

"Sobre la jugada en concret no ho sé, encara haig de parlar amb ell. Demostra que encara li falta una mica. No podem esperar més d'ell, farà 19 anys i no es pot demanar que ell resolgui tot el que ens falta i tot el que ha deixat Messi. Cal que anem pas a pas."

Declaracions de Ronald Koeman:

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut