Barça

Ronald Koeman: "El Barça és millor amb Messi que sense"

El tècnic blaugrana creu que, a Griezmann, els xuts li acabaran entrant i que els pròxims mesos es trobarà a faltar Ansu Fati, lesionat

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha parlat clar. De Leo Messi, de Griezmann, de la lesió de llarga durada d'Ansu Fati, dels fitxatges que voldria... El tècnic holandès no té cap dubte pel que fa a Leo Messi: és imprescindible a l'equip.

"Vull el millor per a l'equip, i el millor és que Leo estigui bé com està ara: endollat i molt ficat. Ho va demostrar l'altre dia contra el Betis, quan va entrar en la segona part. Però també és cert que l'equip ha d'aprendre a buscar el millor per al mateix equip. Una cosa és ben clara: a dia d'avui, el Barça és i serà més bon equip amb Messi que sense."

 

Koeman sap que, algun dia no gaire llunyà, la sort de Griezmann canviarà. Que afini la punteria és qüestió de confiança.

"Griezmann està treballant bé, encara que ell mateix reconeix que ha de millorar el rendiment. Ho va comentar després del partit contra l'Alabès. Està tenint oportunitats i està treballant bé. Cal que li entrin més pilotes. Cada jugador passa els seus moments de dubtes, però l'ajudarem a buscar el millor d'ell mateix. És a les seves mans. I no crec que jugui millor quan no té Messi al costat. Messi genera oportunitats i assistències, i això és bo per a tothom, també per a Griezmann."

El repte de cada any és la Champions, però Koeman no veu que l'objectiu sigui fàcil.

"Per guanyar la Champions hem de millorar molt. Avui dia hi ha equips, com el Bayern de Munic, que estan al davant com a equip, com a bloc, perquè fa més temps que juguen junts. Nosaltres ho tindrem molt complicat, però hi ha futur, i aquest futur no se sap mai quan pot explotar."

La baixa d'Ansu Fati per lesió durant un mínim de tres mesos preocupa el tècnic holandès, que havia trobat en aquest jugador una arma eficaç.

"És un cop que s'ha d'assumir. Ens faltarà durant un temps un jugador bo, un jugador de banda que també pot fer de '9' i que, a més, ha demostrat un gran rendiment."

Per compensar aquesta absència, Ronald Koeman voldria tenir fitxatges d'hivern, però a hores d'ara es tracta només d'una intenció. El nom de Memphis Depay torna a la primera plana.

"Amb nosaltres, a la selecció, Depay sempre ha jugat de '9', però la realitat és que, en aquests moments, no és al Barça. Reforços al mercat d'hivern? Tant de bo. Ens aniria molt bé algun jugador més, i, si hi ha possibilitats, intentarem buscar-lo, és clar que sí."

Un dels jugadors que més l'han sorprès és Pedri.

"Havia vist una mica el seu joc, sabia que venia del Las Palmas, però un cop al Barça m'ha sorprès molt gratament. El rendiment que està donant amb 17 anys i en un equip tan exigent com el Barça és per estar content."

 

ARXIVAT A:
KoemanMessiGriezmannAnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut