Ronald Koeman, amb el seu "staff": Erwin Koeman, Patrick Lodewijks i Sipke Hulshoff (Reuters)
Barça

Ronald Koeman, content per la marxa de Memphis a l'Atlètic de Madrid

"Allà tindrà els minuts que no tenia al Barça", ha dit l'extècnic blaugrana en la seva presentació com a seleccionador neerlandès

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman va ser el principal valedor de l'arribada de Memphis Depay al Barça i ara, en la seva segona etapa com a seleccionador neerlandès, valora positivament la marxa de l'exdavanter de l'Olympique de Lió del club blaugrana. No només això: en la seva presentació com a nou seleccionador "oranje", Koeman s'ha declarat molt content del traspàs de Memphis a l'Atlètic de Madrid. 

"Allà tindrà el temps de joc necessari per arribar al seu millor nivell, al contrari que al Barça, on no jugava gaire."

 

 

Koeman endega amb la roda de premsa d'aquest dilluns la seva segona etapa al capdavant de la selecció neerlandesa --la primera la va deixar per anar a entrenar el Barça l'agost del 2020--. Substitueix un altre exentrenador blaugrana, Louis van Gaal. La seva primera opció de títol serà la fase final de la Nations League d'aquest estiu, on la selecció neerlandesa serà l'amfitriona. Les altres seleccions classificades són Espanya, Croàcia i Itàlia.

El nou seleccionador neerlandès ha volgut posar distància respecte de l'estil de joc practicat per l'equip amb Van Gaal, sovint titllat de defensiu:    

"Als Països Baixos intentem jugar futbol d'atac, bo i atractiu, i això normalment és el més difícil de fer. A vegades veia partits i pensava: 'això es pot fer d'una altra manera, i jo ho vull fer d'una altra manera'."

 

 

Anar al contingut