El Barça vol mantenir les bones sensacions del partit davant l'Elx (Efe)
Barça

Ter Stegen, dubte per al partit contra el Sevilla per un cop durant l'escalfament

El porter s'ha doblegat un dit i s'ha retirat als vestidors. Neto podria agafar el relleu de l'alemany a l'enfrontament del Barça al Sánchez-Pizjuán

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André Ter Stegen és dubte per jugar contra el Sevilla. El porter s'ha doblegat un dit durant l'escalfament i s'ha retirat amb molèsties. Neto ha pres el relleu a la porteria i podria ser titular contra el conjunt andalús.

Després de donar descans a alguns titulars contra l'Elx dimecres passat, Ronald Koeman sortirà al Sánchez Pizjuán amb novetats a la línia defensiva.

 

El Barça juga aquesta tarda al camp del Sevilla el primer dels dos partits seguits en què s'enfrontarà a l'equip andalús. El d'avui serà de Lliga i hi haurà en joc el tercer lloc en la classificació i les aspiracions al títol de tots dos equips. Els de Koeman tenen l'oportunitat de superar provisionalment el Reial Madrid, que dilluns rebrà la Reial Societat.

En l'expedició blaugrana, la novetat entre els 22 convocats és Araujo, recuperat ja de la lesió al turmell que es va fer un en el partit contra el Reial Betis al Benito Villamarín el passat 7 de febrer. Tres setmanes després, el central uruguaià ha rebut l'alta i ha entrat en la convocatòria de Koeman. L'holandès considera que amb ell, l'equip és més sòlid defensivament:

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut