Barça

Ronald Araujo i Pedri, lesionats

El central havia substituït Gerard Piqué al minut 66 i Pedri, que ha deixat el seu lloc a Ilaix, té un estirament muscular al soli de la cama esquerra

Redacció Esport3Actualitzat

La gran novetat de la convocatòria del FC Barcelona per visitar el Sevilla era la incorporació de Ronald Araujo. El central uruguaià tornava a l'equip després d'un esquinç al turmell esquerre que el va deixar apartat dels terrenys de joc des del 7 de febrer. Al minut 66 de partit, Koeman feia entrar Araujo per substituir Gerard Piqué. Però el central uruguaià tan sols ha pogut disputar 14 minuts abans de recaure de la lesió.

No ha estat l'únic d'abandonar el terreny de joc lesionat. Pedri també s'ha vist obligat a abandonar el partit amb molèsties i ha arribat a l'hotel amb crosses.

 

Lesió muscular

En el nou comunicat del club, s'informa que Pedri té un estirament muscular al soli de la cama esquerra.

Gran victòria del Barça

Malgrat tot, el FC Barcelona ha aconseguit una gran victòria al Sánchez-Pizjuán amb gols de Dembélé i Leo Messi. El triomf dona esperances als de Koeman per afrontar la tornada de les semifinals contra el mateix rival, el Sevilla, un partit que es disputarà al Camp Nou el pròxim dimecres.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut