Espanyol

Romaric, content per la retirada de targeta però trist perquè el partit continua perdut

A l'espanyolista Romaric li van retirar la targeta que va veure a Màlaga -la del cop a l'ull, que a més els va costar un penal i tres punts-, però el jugador ha quedat content a mitges, amb aquesta decisió. Aquest dijous ha dit que ja no té la targeta, però que el partit continua perdut. A més, preocupació al voltant d'un Javi Márquez que continua anant coix, però que ningú té clar què li passa al turmell. Les proves mèdiques de les pròximes hores han de determinar el temps de baixa d'un jugador clau en l'onze de Pochettino.

Actualitzat
El xut de Jesús Gámez va impactar en l'ull de Romaric i no hi va haver voluntarietat en les mans del jugador blanc-i-blau. El que era una evidència va tenir resposta per part del Comitè de Competició, que va retirar la groga que el migcampista va veure en la mateixa jugada. A efectes de puntuació no canvia res, però almenys el jugador se sent compensant moralment.

"Estic content, però això significa que no va ser penal i vam perdre el partit, això importa més que la groga", ha subratllat.

Ara toca passar pàgina, però el Vila-real, pròxim rival de l'Espanyol, pot pagar els plats trencats de l'última jornada.

"És possible arribar a Europa, si tenim el cap fred i treballem bé podem arribar a aquest objectiu, tenim un grup jove al qual li agrada lluitar i demostrar la seva qualitat sobre el camp. Però no parlarem d'això tan d'hora, la Lliga és molt llarga".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut