Fenati celebra la segona "pole position" de la seva carrera esportiva (Reuters)
Motociclisme

Romano Fenati i Jonas Folger fan les primeres "pole positions" de la temporada al Gran Premi de Qatar

El pilot italià, en Moto3, i l'alemany, en Moto2, han estat els més ràpids en els primers entrenaments oficials de la temporada al circuit de Losail

David CarballoActualitzat

Romano Fenati ha fet la primera "pole position" de la temporada al Mundial de motociclisme. El pilot italià ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del Gran Premi de Qatar de Moto3 al circuit de Losail i ha superat per només 47 mil·lèsimes de segon el belga Livio Loi i el sud-africà Brad Binder, segon i tercer, respectivament. Binder, però, no podrà sortir des de la primera línia de la graella per una penalització de la direcció de cursa per conducció irresponsable durant els tercers entrenaments lliures i deixarà el seu lloc al francès Fabio Quartararo.

Fenati ha fet la segona "pole" de la seva carrera esportiva després de la que va aconseguir la temporada passada al circuit japonès de Motegi i és un ferm candidat a la victòria en la cursa de diumenge. El pilot de Barcelona Gabriel Rodrigo, l'únic representant català en aquesta cilindrada, ha acabat divuitè i sortirà des de la sisena línia de la graella.

Abans de l'inici de la sessió de qualificació de Moto3, els pilots han guardat un respectuós minut de silenci en memòria del pilot tunisià Taoufik Gattouchi, que va morir ahir després de tenir un accident durant la disputa de la Copa Losail 600 al circuit qatarià.

Folger, "pole" a Moto2

Jonas Folger ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials de Moto2. El pilot alemany ha fet la primera "pole" de la temporada i estarà acompanyat a la primera línia de la graella pel britànic Sam Lowes i el català Àlex Rins. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Áxel Pons ha estat 12è; Àlex Márquez, 13è, i Edgar Pons, 17è.

 

Anar al contingut