Román Montañez es retira als 38 anys (@r_montanez8)
Bàsquet

Román Montañez anuncia la seva retirada després de més de 20 temporades com a professional

El jugador i fins ara capità de l'ICL Manresa, de 38 anys, ha penjat una carta de comiat al seu compte oficial de Twitter

Actualitzat

El jugador i fins ara capità de l'ICL Manresa, Román Montañez, ha penjat al seu compte oficial de Twitter una carta de comiat on ha anunciat la seva retirada després de més de 20 anys com a professional. Montañez, de 38 anys i 18 a l'elit del bàsquet, ha assegurat que tanca la seva carrera al mateix lloc on la va començar. "Amb 38 anys, tanco la meva carrera on la vaig iniciar, on sempre em vaig imaginar que acabaria i no puc estar més orgullós i agraït per això", ha assegurat.

Montañez va debutar a la Lliga ACB la temporada 1997-98 amb el TDK Manresa i penjarà les botes quan s'acabi aquesta temporada després de més de 500 partits a l'elit del bàsquet espanyol (fins ara n'ha disputat un total de 538), defensant tant la samarreta del conjunt català com les del CB Valladolid, Bilbao Basket, Akasvayu Girona i Fuenlabrada.

El jugador de Sant Joan de Vilatorrada va formar part de la històrica plantilla del conjunt bagenc que es va proclamar campiona de lliga la temporada 1997-98, amb la qual va arribar a disputar tres partits. A més, va conquistar la ULEB Cup a la temporada 2007-08 amb l'Akasvayu Girona.

Anar al contingut