Grosjean es mostra agraït i il·lusionat amb l'oferiment de Mercedes (Efe)
Fórmula 1

Romain Grosjean tornarà a pujar a un Fórmula 1

El francès va rebre la promesa de Toto Wolff que tornaria a pilotar un cotxe de Mercedes de Fórmula 1

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot francès Romain Grosjean tornarà a pilotar un Fórmula 1 gràcies a la promesa realitzada en el seu dia pel màxim responsable de l'escuderia Mercedes, Toto Wolff.

Grosjean va patir un greu accident al Gran Premi de Bahrain del 2020, on el seu cotxe Haas va travessar la barrera i va esclatar en flames. El francès va haver de fugir-ne i va patir greus cremades a les mans.

Mentre es recuperava a l'hospital, Toto Wolff es va comprometre a donar-li una nova oportunitat per conduir un cotxe de Mercedes de Fórmula 1 i ara complirà la seva promesa a l'organitzar una sessió de proves perquè el francès piloti el W10 de Lewis Hamilton, al circuit Paul Ricard, el proper 29 de juny del 2021. 

Grosjean, que competeix actualment a la sèrie IndyCar per a Dale Coyne Racing amb RWR, ha manifestat:

"Estic molt emocionat de tornar a pujar a un cotxe de F1! Serà una oportunitat especial per a mi i conduir un Mercedes guanyador del Campionat de Món serà una experiència única. La primera vegada que vaig sentir parlar de la possibilitat de conduir un Mercedes va ser al llit de l'hospital a Bahrain, quan Toto parlava amb els mitjans de comunicació i feia la invitació. I aquesta notícia em va animar molt."

 

 

Anar al contingut