Ciclisme

Rojas (Movistar) s'adjudica la 1a etapa a l'esprint i és el primer líder de la Volta al País Basc

Ja està en marxa la Volta Ciclista al País Basc, que cada tarda es pot seguir en directe pel canal Esport3. Aquest dilluns s'ha disputat la primera etapa, amb sortida i arribada a Güeñes, a Biscaia, i la victòria ha estat per a José Joaquín Rojas. Després de 153 quilòmetres, el ciclista de Movistar ha arriscat entre les tanques i s'ha imposat a l'esprint a Wouter Poels i Fabian Wegmann. El murcià, doncs, és el primer que aconsegueix el mallot groc de líder. Aquest dimarts, segona etapa, de 166 quilòmetres, entre Güeñes i Vitòria, en directe per Esport3 des de les quatre de la tarda.

Actualitzat
La Volta al País Basc ha començat aquest dilluns amb una etapa de set ports puntuables que ha tingut com a protagonistes el veterà David de la Fuente i el neoprofessional italià Davide Mucelli. El gran grup els ha tingut controlats en tot moment, sense deixar que agafessin més de cinc minuts d'avantatge, i els favorits han tingut una jornada plàcida fins a l'última pujada, on els nervis han causat una caiguda en les primeres unitats del grup.

L'escapada del dia s'ha acabat a les portes de Güeñes, i els equips amb els corredors més ràpids han augmentat notablement el ritme per impedir més intents d'escapada. A l'hora de l'esprint, el campió d'Espanya José Joaquín Rojas s'ha quedat molt tancat a la dreta, però en l'últim moment ha pogut sortir i ha superat Wouter Poels i Fabian Wegmann. El corredor del Movistar ha aprofitat l'única escletxa per ficar-hi la punta de la bicicleta i aconseguir una victòria que, de rebot, li ha donat el primer liderat.

Aquest dimarts es disputa la segona etapa, entre Güeñes i Vitòria, amb un recorregut de 165 quilòmetres i sis colls de muntanya. Esport3 l'oferirà en directe quan faltin deu minuts per les 4 de la tarda.
Anar al contingut