Ciclisme

Rohan Dennis s'imposa a la crono de Banyoles i Joao Almeida és el nou líder de la Volta

El ciclista australià de l'equip Ineos ha estat el més ràpid a completar els 18,5 km de recorregut a Banyoles amb un temps de 22 minuts i 27 segons, i el portuguès ha desbancat Andreas Kron del liderat de la classificació general

David CarballoActualitzat

Rohan Dennis ha estat el guanyador de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, una contrarellotge individual de 18,5 km de recorregut que s'ha disputat íntegrament a Banyoles, la capital del Pla de l'Estany.

El ciclista australià de l'equip Ineos ha estat el més ràpid, amb un temps de 22 minuts i 27 segons, i s'ha imposat amb només cinc segons d'avantatge sobre un altre especialista, el rodador francès Remy Cavagna.

El fins ara líder de la classificació, el danès Andreas Kron, sorprenent vencedor de l'etapa inaugural a Calella, no ha pogut mantenir el liderat i ha cedit la primera posició de la general al portuguès Joao Almeida, que ha estat el millor dels favorits a la victòria final i ha acabat tercer a 27 segons de Dennis.

Almeida és el nou líder de la classificació general amb el mateix temps que el nord-americà Brandon McNulty i Luis León Sánchez, un dels quatre escapats a la primera etapa, és tercer a només tres segons.

ARXIVAT A:
La Volta
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut