Ciclisme

Roglic perd 1'20" en una etapa accidentada al Tour i Ewan també va per terra en la lluita per l'esprint

L'eslovè ha deixat escapar més d'un minut després d'una caiguda a nou quilòmetres. Caleb Ewan també ha patit una caiguda aparatosa quan lluitava per l'esprint amb Sagan i s'ha retirat del Tour per una fractura de clavícula. El belga Tim Merlier s'ha adjudicat la victòria

Redacció Esport3Actualitzat

Cada dia un ensurt, o més d'un. Les caigudes en les tres primeres etapes del Tour han sacsejat la ronda francesa i avui no n'ha estat una excepció. Jornada accidentada amb tres caigudes amb pes específic.

La primera ha tocat de ple un dels màxims favorits per guanyar la ronda francesa. A nou quilòmetres per a l'arribada, Primoz Roglic (Jumbo Visma) ha anat per terra i ha perdut un minut i 20 segons a l'arribada. Tot i el treball del seu equip, Roglic ha deixat escapar un temps valuós en la lluita per la general.

El ciclista eslovè ha penjat una imatge ben cridanera l'endemà de la caiguda: nu i embenat gairebé per complet. Amb tot, Roglic espera continuar en cursa: "'La mòmia' prendrà la sortida avui i a veurem com va", explica sense perdre el sentit de l'humor. 

   

 

Esprint accidentat

Caleb Ewan i Peter Sagan han acabat a terra (EFE)

La segona caiguda aparatosa ha passat a pocs metres de l'arribada. Dos dels grans esprínters s'estaven col·locant per lluitar per la victòria. I Caleb Ewan, el màxim candidat per guanyar, ha fet una maniobra estranya (l'afilador) i ha tallat Peter Sagan. L'ha envestit i ha anat per terra. Patacada important de l'esprínter australià, que ha estat traslladat a l'hospital. El seu equip ha confirmat que té una clavícula trencada i que abandona el Tour.

 

 

Tim Merlier s'ha endut l'etapa (Reuters)

Això ha permès al campió belga Tim Merlier (Alpecin Fenix) adjudicar-se la victòria.

 

 

I la tercera caiguda ha afectat, entre d'altres, Tadej Pogacar, l'últim guanyador del Tour. L'eslovè ha perdut 26 segons, igual que Geraint Thomas (Ineos), que també havia caigut a l'inici de l'etapa però que s'ha refet. També ha perdut temps Miguel Ángel López (Movistar), 1'21".

A la general, l'holandès Mathieu Van der Poel (Alpecin Fenix) manté el mallot groc de líder. Pogacar és sisè; Mas, setè, i Nairo Quintana, vuitè.

 

 

 

ARXIVAT A:
Tour de França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut