Roger Serrano no renovarà amb el Barça i fitxarà pel Llevant
Futbol sala

Roger Serrano jugarà al Llevant les dues properes temporades

L'ala gracienc seguirà els passos de Rivillos i també s'ha compromès amb l'equip valencià després de veure impossible la seva renovació amb el Barça

Xavi LorenteActualitzat

Feia mesos que Roger Serrano donava voltes al seu futur. "Rogerinho" acaba contracte el 30 de juny. Renovar amb el Barça era la seva primera opció i el seu gran desig, però el club blaugrana no li ha fet cap proposta per continuar. Veient tancada la porta del Palau, Roger va activar altres ofertes que tenia damunt la taula. El Llevant li va presentar la més important, amb un ambiciós projecte esportiu al darrere. El tècnic granota Diego Ríos ha dissenyat una revolució a l'equip valencià amb fitxatges de pes: Rafa Usín i Araça (de l'Osasuna Magna), i Roger Serrano i Mario Rivillos (del Barça).

El gracienc havia marcat una condició en el seu precontracte amb el Llevant. Si abans de l'1 de maig el Barça no l'havia renovat, Roger seria jugador granota. Una "clàusula" que s'ha activat avui mateix i que el fa marxar les dues properes temporades al conjunt que presideix Quico Catalán. Roger dirà adeu a final de curs al Barça, on ha viscut una segona etapa al primer equip amb molt protagonisme a l'inici. Un jugador elèctric, màgic, a qui les lesions van tenir apartat un llarg període de temps i això li va dificultar entrar altre cop en els esquemes d'Andreu Plaza. El català marxa com a tetracampió d'un 2019 inoblidable i amb la Copa del Martín Carpena del març passat com a últim títol, a l'espera del que passi amb la Lliga i la Copa del Rei, interrompudes per la crisi del coronavirus.

La sortida de Roger Serrano s'afegeix a les de Boyis (Inter), Juanjo (El Pozo), Rivillos (Llevant) i Arthur. En el capítol d'altes, el Barça fitxa Miquel Feixas (Industrias Santa Coloma), Mattheus (Corinthians), André Coelho (Benfica) i Lino (Magnus).

Anar al contingut