Roger Riera jugant amb el NAC
BARÇA

Roger Riera, reforç d'hivern per al Barça B

El català, format a les categories inferiors del Barça, arriba procedent del NAC de Breda holandès. Petició expressa de García Pimienta, reforçarà el filial des d'ara i fins a final de temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Roger Riera ja ha estat presentat de manera oficial nou jugador del Barça B. El jove manresà no ha esperat a publicar un missatge a les xarxes socials en què es mostra feliç de tornar al Barça:

 

El central català arriba del NAC de Breda de la Segona Divisió holandesa i ho fa amb la carta de llibertat a la mà, després de rescindir el contracte amb el conjunt neerlandès. El Barça, per tant, no pagarà res per la incorporació d'un jugador que ja va intentar fitxar a l'estiu però sense sort, perquè, aleshores, el NAC no el va deixar marxar. Riera passarà la revisió mèdica a primera hora del matí i en acabar signarà el contracte amb l'entitat blaugrana.

El central és una petició expressa de García Pimienta per reforçar la seva defensa. El tècnic del filial en valora la capacitat de lideratge i el fet que tingui perfectament integrada la manera de jugar del Barça. El jugador manresà, de 25 anys, es va formar a la Masia i va arribar fins al Juvenil A. De fet, la seva darrera imatge com a blaugrana és aixecant -amb el braçalet de capità- el trofeu de la Youth League aconseguit el 2014.

Roger Riera, aixecant el trofeu de la Youth League

Aleshores va iniciar un periple que l'ha dut al Nottingham Forest, els filials de Celta i Vila-real i l'esmentat NAC de Breda.

 

 

Anar al contingut