Roger Federer podria reaparèixer al pròxim Open d'Austràlia
Tenis

Roger Federer s'inscriu a l'Open d'Austràlia i podria reaparèixer després d'una temporada en blanc

El tenista suís apareix inscrit com a cinquè cap de sèrie del primer Grand Slam de la temporada que ve, que es disputarà entre el 8 i el 21 de febrer a Melbourne

Roger Federer, que porta gairebé un any sense disputar un partit oficial, concretament des del 19 de febrer, s'ha inscrit per disputar l'Open d'Austràlia, primer Grand Slam de la temporada que ve, que es disputarà entre els dies 8 i 21 de febrer a Melbourne Park. Federer, de 39 anys, va confirmar dilluns passat, en una entrevista a la publicació suïssa "Schweizer Illustrierte", que encara ha de provar el genoll en una pista després de tant temps d'inactivitat, però ha fet un primer pas per a la seva esperada reaparició.

"Encara he de provar del tot com va el meu genoll a la pista, però espero poder jugar a Austràlia", va assegurar Federer, que també va explicar que passaria el Nadal a Dubai i que estava fent els preparatius per viatjar a Melbourne després, perquè el clima dels Emirats Àrabs és millor per iniciar els entrenaments amb el genoll operat.

L'organització del torneig ha fet oficial aquest dijous la llista de caps de sèries i hi figura el tenista suís en cinquena posició, darrere de Novak Djokovic (1), Rafa Nadal (2), Dominic Thiem (3) i Daniil Medvédev (4). En categoria femenina, les principals aspirants són Ashleigh Barty (1), Simona Halep (2), Naomi Osaka (3), Sofia Kenin (4) i Elina Svitolina (5).

"Encara que l'Open d'Austràlia serà diferent al d'anys anteriors, la seguretat de tots és la nostra màxima prioritat. Tenim l'oportunitat d'organitzar un torneig molt segur i de brindar als jugadors l'experiència de competir novament davant dels aficionats, cosa que s'han perdut durant la major part d'aquest any", ha explicat el director del torneig Craig Tiley en un comunicat.

Anar al contingut