Roger Federer s'acomiadarà del tenis en un partit de dobles amb Rafael Nadal
Complicitat entre Nadal i Federer durant els entrenaments de la Laver Cup (EFE)
Tenis

Roger Federer s'acomiadarà del tenis en un partit de dobles amb Rafael Nadal

El jugador suís, un dels més guardonats del món del tenis, tancarà la seva carrera aquest divendres als 41 anys

Redacció Esport3Actualitzat

El comiat de Roger Federer del tenis ja té data i context: serà en el partit de dobles de la Laver Cup, a Londres, aquest dissabte. Federer jugarà l'últim partit de la seva carrera fent parella amb el seu gran amic i rival Rafael Nadal. La parella europea s'enfrontarà amb la de l'equip de la resta del món, formada pels nord-americans Jack Sock i Frances Tiafoe, segons l'ordre del dia de la competició divulgada aquest dijous per l'organització.

Federer, de 41 anys, no va amagar que el seu desig era poder acomiadar-se amb Nadal a la pista. L'estat físic del jugador de Basilea no és l'idoni per poder ser competitiu per culpa d'una lesió de genoll que ha minvat la seva capacitat física en els últims mesos, però el capità de l'equip europeu de la Laver Cup, Björn Borg, ha estimat que Federer pot plantar cara en un partit de dobles.

Serà el comiat de Federer després d'una carrera farcida d'èxits, amb 20 títols de Grand Slam a les seves vitrines.

Federer ha passat les últimes hores abans del seu comiat concnetrat amb l'equip europeu de tenis. Abans del sopar de gal·la, el tenista suís va penjar una "selfie" acompanyat de Rafa Nadal, Andy Murray i Novak Djokovic que ha fet fortuna a les xarxes socials. 

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut