Stan Wawrinka i Roger Federer
Stan Wawrinka i Roger Federer, fent un descans en l'entrenament d'aquest dijous (Foto: Reuters)
Tenis

Roger Federer podrà jugar la final de la Copa Davis davant França

Al marge dels problemes d'esquena que li van impedir jugar la final de la Copa Màsters, el número 2 del món haurà de demostrar que ha fet les paus amb el seu company, Stan Wawrinka

Actualitzat

L'equip suís de tenis ha confirmat que Roger Federer podrà jugar finalment la final de la Copa Davis davant França, aquest cap de setmana. L'actual número 2 mundial, que no va poder jugar la final de la Copa Màsters diumenge passat per una lesió a l'esquena, farà parella amb Stan Wawrinka, amb qui han mantingut una relació tensa en els últims dies.

La final de la Copa Davis es jugarà a la localitat francesa de Lilla des d'aquest divendres i fins diumenge. El duel Tsonga-Wawrinka obrirà el programa divendres, seguit del Monfils-Federer.

Guerra entre la parella suïssa?

Al marge dels problemes d'esquena de Federer, la final de la Copa Davis no arriba en el millor moment de la relació, habitualment bona entre els dos jugadors suïssos. I la raó és que durant una decisió arbitral dubtosa en les semifinals de l'última Copa Màsters que enfrontava tots dos jugadors, Mirka, la dona de Federer, va acusar Wawrinka de "ploramiques" cridant des de la grada. Des de la delegació suïssa asseguren que tot està parlat i les diferències, oblidades.

Anar al contingut