Rodrigo va jugar en el partit de Lliga en què el València es va imposar al Barça (EFE)
Barça

Jorge Mendes ja negocia el traspàs de Rodrigo al Barça

Jorge Mendes, l'agent de Rodrigo, és a les oficines del Barça negociant el possible traspàs del davanter. Rodrigo del València ja no s'ha entrenat aquest matí amb el seu actual club i ha viatjat a Barcelona per passar visita amb el doctor Ramon Cugat

RedaccióActualitzat

El davanter del València Rodrigo Moreno no participa en l'última sessió d'entrenament del seu equip prèvia al partit de Copa de demà, al camp de la Cultural Lleonesa. La presència del seu vehicle particular a l'aparcament de la Ciutat Esportiva de Paterna ha fet que alguns mitjans valencians asseguressin que hi estava fent treball específic. 

Però, segons ha avançat primer COPE València i després ha confirmat el club valencianista, Rodrigo, juntament amb Vallejo i l'exblaugrana Jasper Cillessen, ha viatjat a Barcelona per passar visita amb el doctor Ramon Cugat. Rodrigo es va lesionar en el partit de lliga contra l'Eibar, abans de Nadal, i es va fer un esquinç al genoll dret que li va impedir disputar la Supercopa d'Espanya. Tot i no estar al cent per cent, va tornar a jugar dissabte, en el partit en què el seu equip va superar el Barça per 2-0.

L'absència de Rodrigo a l'entrenament del València es produeix mentre els dos clubs, segons han reconegut, estan negociant el traspàs del jugador al Barça. Ara mateix hi ha diferències econòmiques, però la sensació al voltant de la negociació és que les dues parts estan determinades a dur-les a bon port. 

El preu de sortida, segons diverses fonts, és de seixanta milions d'euros. El Barça busca arribar-hi amb fórmules com la compra diferida o la inclusió de futbolistes en l'acord.

Rodrigo, de 28 anys, ha marcat quatre gols en 1.700 minuts de joc. En pràcticament el mateix període de temps, Luis Suárez n'ha acreditat 14. Difícil papereta per al brasiler si ve a substituir l'uruguaià.
 

Anar al contingut