Futbol

Luis Rubiales: "Estic indignat, s'estan dient moltes falsedats"

El president de la Federació Espanyola denuncia que està sotmès a una campanya de desprestigi i atac personal de caire mafiós

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Rubiales ha donat explicacions sobre el contingut d'uns àudios entre ell i Gerard Piqué que oferien detalls sobre les condicions en què es va portar la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita.

Rubiales ha negat totes les acusacions i les informacions al voltant de l'operació amb l'Aràbia Saudita que han estat publicades:

"El contracte que s'ha publicat de 3 anys més 3 ja no està operatiu, perquè a l'última assemblea de 2020 es va aprovar una nova relació de 10 anys que va permetre que Aràbia pagués 40 milions sense ni tan sols anar a jugar allà. Apareix un contracte anterior que ja no està ni vigent, aquesta és la primícia d'aquest mitjà"

I ha afegit:

"L'RFEF no ha pagat ni pagarà cap tipus de comissió per aquest contracte. S'estan dient falsedats. No hi ha cap conflicte d'interessos"

Nega cap relació econòmica amb Kosmos

I s'ha mostrat taxatiu en dir que ell no cobra cap comissió, i sobre les de l'empresa de Piqué:

"L'RFEF no li paga res a Kosmos. Qui li paga és l'Aràbia Saudita. No hi ha cap acord econòmic"

I com Piqué, ha negat qualsevol tipus de conflicte de competències en fer servir aquesta empresa com a intermediari.

El president de la Federació Espanyola ha expressat que sent  "un enuig important perquè s'hi estigui donant prioritat" i que li han robat informació del telèfon: "I això és il·legal".

També s'ha mostrat preocupat amb la campanya d'atacs que hi ha contra ell des que és el president, i ha arribat a afirmar que ha estat sotmès a un acte mafiós:

"No puc garantir que un dia em posin un sac de cocaïna al maleter. He trucat a Piqué i li he dit que estic preocupat per ell, també per mi i per la meva família"

I diu que ell sap perfectament a qui beneficia tota aquesta polèmica.

Lloa Gerard Piqué

Ha lloat la participació de Piqué en aquesta operació:

"Tant de bo hi hagués més jugadors de futbol, com Piqué o altres que hi ha, que siguin empresaris i tinguin altres motivacions intel·lectuals"

Nega també diferències en els beneficis econòmics entre clubs com el Madrid i el Barça, i la resta:

"El contracte econòmic és molt més benèvol amb els altres clubs que amb el Madrid i el Barça"

I ha dit que l'acord amb l'Aràbia Saudita era la millor proposta i més ben formalitzada.

Defensa la plaça de l'Andorra

Sobre l'acusació que la Federació va beneficiar l'Andorra de Gerard Piqué per la compra de la plaça del Reus de Segona B, Rubiales ha dit que no hi havia cas:

"Amb l'Andorra es va complir amb la normativa. L'únic equip català que va demanar la plaça va ser l'Andorra. I per això va aconseguir la plaça"

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut