Tenis

Robredo es classifica per primer cop als quarts de l'Open d'Austràlia, on es trobarà Federer

Tommy Robredo s'ha classificat per primera vegada en la seva carrera per als quarts de final de l'Open d'Austràlia, on s'enfrontarà amb el suís Roger Federer. L'olotí ha superat el francès Richard Gasquet en quatre sets: 6-4, 6-2, 3-6 i 6-4. Amb aquesta victòria i, després de la derrota de Ljubicic, Robredo avança un lloc a l'ATP i torna a ser el cinquè millor jugador mundial. Pitjor sort ha tingut David Ferrer, que ha quedat eliminat en perdre davant el nord-americà Mardy Fish en quatre sets, per 6-1, 7-6, 2-6 i 7-5.

Actualitzat

L'olotí Tommy Robredo es trobarà als quarts de l'Open d'Austràlia el número 1 mundial, Roger Federer, que ha derrotat Novak Djokovic en tres sets per 6-2, 7-5 i 6-3.

Al torneig masculí també s'han classificat aquesta matinada Tommy Hass i Thomas Berdych. En el quadre femení, destaquen les derrotes d'Amelie Mauresmo i Svetlana Kuznetsova. Mauresmo, número 2 mundial i vigent campiona de l'Open d'Austràlia, ha caigut davant la txeca Lucie Safarova en dos sets, 6-4 i 6-3. Les derrotes de Mauresmo i Kuznetsova han afavorit la russa Maria Xarapova, que torna a ser la número 1 mundial. Han passat ronda Serena Williams i Daniel Hantichova.

Anar al contingut