Robredo ha quedat eliminat als quarts de final. (Foto: EFE).
Tenis

Robredo es classifica per als quarts de final de l'open de Rio de Janeiro

Tommy Robredo s'ha classificat per als quarts de final de l'open ATP 500 de Rio de Janeiro, on s'enfrontarà amb Pablo Andújar. L'olotí ha derrotat amb comoditat el serbi Dusan Lajovic en dos sets (6-2, 6-1), mentre que Andújar no ha jugat, ja que el seu rival, Martin Klizan, ha abandonat per molèsties abdominals. També continua viu al torneig el segon cap de sèrie, David Ferrer.

Actualitzat

Tommy Robredo s'ha classificat per als quarts de final de l'open ATP 500 de Rio de Janeiro, on s'enfrontarà amb Pablo Andújar. L'olotí ha derrotat amb comoditat el serbi Dusan Lajovic en dos sets (6-2, 6-1), mentre que Andújar no ha jugat ja que el seu rival, Martin Klizan, ha abandonat per molèsties abdominals. També continua viu al torneig el segon cap de sèrie, David Ferrer.

El de Xàbia ha guanyat l'argentí Federico Delbonis en dos sets i poc menys d'una hora i mitja de partit (7-6 i 6-1). Delbonis ha arribat a remuntar tres jocs en contra i quatre pilotes de set a la primera mànega per forçar el "tie break", però l'alacantí ha acabat liquidant el partit amb solvència i rapidesa. Ferrer es jugarà el pas a semifinals contra el tenista local Thomas Bellucci, que ha eliminat l'argentí Juan Mónaco.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut