Futbol

Robert Moreno: "M'agradaria ser entrenador del Barça"

A dos dies de visitar el Camp Nou i en una entrevista a TV3, l'actual tècnic del Granada no ha amagat els seus desitjos en un futur, tenint en compte que, a més, és soci del club blaugrana

Laura BruguésActualitzat

El Granada visita el Camp Nou aquest dilluns i ho farà amb un vell conegut a la banqueta. Després de dirigir la selecció espanyola i el Mònaco, Robert Moreno entrena el Granada des d'aquest estiu. El seu retorn al Camp Nou serà especial ja que abans d'iniciar la seva trajectòria com a primer entrenador va formar part del cos tècnic de Luis Enrique durant tres temporades al Barça, a més del Celta, la Roma i el combinat espanyol. A més, Robert Moreno no ha amagat que en un futur li agradaria ser entrenador del Barça, en una entrevista a TV3.

Ara, Robert Moreno es trobarà un Barça en hores baixes després de la desfeta contra el Bayern.

"Mai és un bon moment per jugar contra el Barça al Camp Nou. Jo conec la majoria d'aquests jugadors, quan venen de patir el que van patir l'altre dia contra el Bayern, el seu desig és demostrar al camp el que saben fer, que és jugar molt bé a futbol."

El resultat del partit Barça-Granada de dilluns pot ser clau per al futur de Koeman. El sistema de joc que utilitzi el tècnic neerlandès serà mirat amb lupa.

"Els temps de màxima glòria s'han fet amb el 4-3-3, però Cruyff jugava amb 3-4-3 i no 4-3-3."

Sobre el sistema de joc, Robert Moreno ha afegit que "el sistema de joc és accessori, no canvia el fet de jugar dominant el rival, recuperant la pilota lluny de la teva porteria, que són algunes de les coses que es poden associar al que la gent espera del Barça; no només guanyar".

En aquest sentit, Robert Moreno ha explicat que en un futur li agradaria ser entrenador del Barça.

"És un objectiu de futur [ser entrenador del Barça], seria meravellós perquè voldria dir que he fet les coses bé com a entrenador."

Al Barça, Robert Moreno va guanyar el triplet amb Messi, Suárez i Neymar. La marxa de l'argentí al PSG no el va deixar indiferent. "Veure'l plorar i veure com es va acomiadar, jo que he estat al seu costat tres anys i l'he conegut a dins com a entrenador i a fora com a persona que ha treballat amb ell, fa pena", ha explicat sobre l'adeu de Messi.

Cap victòria

El Granada visitarà el Camp Nou sense conèixer la victòria aquesta temporada. A la Lliga, encadenen dos empats i dues derrotes.

Aquesta és l'entrevista completa a Robert Moreno

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut