Barça

Robert Martínez, tècnic del Wigan, creu que el Chelsea serà perillós perquè se sent inferior al Barça

El català Robert Martínez, entrenador del Wigan, ha donat pistes sobre el Chelsea que es trobarà el Barça a les semifinals de la Champions al programa Esport Club d'Esport3. Per a Martínez, l'equip anglès "se sent clarament inferior i no jugarà de tu a tu amb els blaugrana sinó amb un pla B, a base de futbol directe i de mirar d'aprofitar ocasions a pilota parada".

Actualitzat
El tècnic del Wigan, que s'ha enfrontat amb el Chelsea aquest cap de setmana (derrota per 2-1 a Stamford Bridge), creu que aquesta eliminatòria de Champions "és l'última oportunitat per a la vella guàrdia del Chelsea com Terry, Lampard o Drogba, de fer alguna cosa important a la Champions".

Robert Martínez està convençut que els anglesos ho basaran tot en el partit d'anada on creu que no jugarà Fernando Torres sinó Drogba i que no poden reservar Juan Mata fins aleshores. El Chelsea es juga el pas a la final de la "Cup" i necessiten l'ex del València, un jugador clau en l'equip de Di Matteo. 

Ambient escalfat a Londres 

És inevitable tenir present el gol d'Iniesta al 2009, que va donar el pas a la final de Roma al Barça. Al Chelsea, segons Martinez, "s'han encarregat d'escalfar l'ambient els últims dies per recordar aquell dia i les injustícies que, segons ells, van patir de part de l'àrbitre, el suec Ovrebo. Fins i tot l'han entrevistat fa poc i el col·legiat ha admès que si hagués de tornar a arbitrar aquell partit no ho faria de la mateixa manera. Per al Chelsea, tornar a jugar contra el Barça és una gran ocasió per venjar-se d'aquella eliminació del 2009".

Anar al contingut