Robert Martínez, en la seva presentació com a seleccionador portuguès
Futbol

Robert Martínez és nomenat nou seleccionador de Portugal

L'entrenador català ja ha estat presentat i ha assegurat que parlarà amb Cristiano Ronaldo abans de decidir si el té en compte de cara als pròxims compromisos

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Martínez ha trigat poc a trobar una nova banqueta. El tècnic balaguerí, que va entrenar la selecció belga fins al passat Mundial de Qatar, ha estat nomenat oficialment i presentat aquest dilluns com a nou seleccionador de Portugal.

Martínez, de 49 anys, s'ha guanyat un nom com a tècnic després d'entrenar Bèlgica des del 2016 fins al 2022 i portar-la al tercer lloc del Mundial del 2018. Malauradament, el final d'etapa no va ser tan positiu: una selecció belga dividida no va passar de la primera fase al recent Mundial de Qatar, i ell no va ser renovat. 

El tècnic català serà el tercer entrenador no portuguès a seure a la banqueta de les "quinas" i el primer que no té el portuguès com a llengua materna. El seu repte és majúscul: fer funcionar el Portugal post-Cristiano Ronaldo.  

De moment, no ha volgut desvelar si el jugador que ha marcat el futbol portuguès dels últims lustres continuarà fent part de la selecció: 

"No soc de prendre decisions al despatx. Aquestes decisions s'han de prendre al terreny de joc. El meu punt de partida és la llista de convocats per al passat Mundial. Parlaré amb tots ells. També amb Ctristiano Ronaldo. Porta 19 anys a la selecció i es mereix el respecte de seure i parlar." 

 

 

Anar al contingut