Robert Lewandowski és escollit millor esportista de l'any 2020 a Polònia (EFE)
Futbol internacional

Robert Lewandowski, escollit millor jugador de la temporada a la Bundesliga

El davanter polonès del Bayern de Munic ha rebut el 40,2% dels vots davant de Jadon Sancho (13,9%) i Joshua Kimmich (7,2%)

Redacció Esport3Actualitzat
El davanter polonès del Bayern de Munic Robert Lewandowski, màxim golejador de la Bundesliga, ha estat escollit aquest dijous millor jugador de la temporada 2019/20 pel sindicat de futbolistes alemanys.

L'ariet, de 31 anys, ha obtingut el 40,2 per cent dels vots i s'ha fet mereixedor per quarta vegada de la Bota de Plata atorgada pel sindicat després d'haver-la conquerit el 2013, el 2017 i el 2018. L'extrem anglès Jadon Sancho, del Borussia Dortmund, ha ocupat el segon lloc amb el 13,9 per cent dels vots, seguit per Joshua Kimmich, del Bayern, amb el 7,2 per cent.

Per la seva banda, Hansi Flick, tècnic del Bayern, s'ha consagrat millor entrenador de la temporada amb el 58,2 per cent dels vots, mentre que el lateral esquerre Alphonso Davies, també del Bayern, ha estat triat millor jugador debutant de la temporada amb el 49,5 per cent dels vots davant d'Erling Haaland, atacant noruec de Dortmund, amb el 15,5 per cent dels electors.
Anar al contingut