Barça

Robert: "La renovació de Leo va molt bé"

El secretari tècnic del Barça es mostra convençut que tant Messi com Iniesta i Ter Stegen renovaran pròximament els seus contractes amb el Barça

Actualitzat

Robert Fernández va parlar de la renovació de Leo Messi amb motiu de la Gala de Mundo Deportivo. En declaracions a RAC1, el secretari tècnic del Barça va admetre que "la renovació de Leo va molt bé, molt bé. Estic molt tranquil, com ho estava abans amb Mascherano, Busquets, Suárez o Neymar. I ho estic amb Messi, però també amb Iniesta o Ter Stegen. Estem treballant i estic convençut que tots continuaran", va comentar.

"No té gaire importància qui sigui el primer a renovar", va prosseguir Robert, que va admetre que "sempre hi haurà gent que vulgui intoxicar, però ja fa temps que treballem en aquest tema".

Menys categòric es va mostrar Robert pel que fa a la renovació de Luis Enrique. "Li volem donar molta tranquil·litat. Ell decidirà quan li vol comunicar -la seva decisió- al president i a mi", va dir, abans de declarar que Aleix Vidal es quedarà a l'equip i de donar pràcticament per descartat algun fitxatge d'hivern.  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut