Robert Kubica ha anunciat que no seguirà a Williams (EFE)
Fórmula 1

Robert Kubica deixarà l'escuderia Williams a final de temporada

El pilot polonès ha anunciat que no seguirà a l'escuderia britànica després de tornar aquesta temporada al Mundial d'F1

Actualitzat

El pilot polonès de Fórmula 1 Robert Kubica ha fet oficial que deixarà l'equip Williams a final de temporada. Kubica, que el 2011 va tenir un greu accident amb un cotxe de ral·lis que va tallar la seva projecció a la Fórmula 1, va aconseguir tornar gradualment als monoplaces a partir del 2017, fins a tornar a ser titular al volant d'un Williams aquesta temporada nou anys després.

"He decidit que no continuaré a Williams. A final d'any tancaré la meva relació amb l'equip. La decisió està presa i se m'obren de cara al futur diferents opcions i veurem què puc fer", ha confirmat Kubica des de Singapur.

El polonès només ha sumat un punt i ocupa la penúltima posició del Mundial. En el seu palmarès, Kubica té una victòria a l'F1, amb BMW, al GP del Canadà el 2008.

Leclerc torna a desafiar Vettel al GP de Singapur

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Fórmula 1 a Singapur, condicionat per l'alta contaminació que podria fer variar el programa d'entrenaments. En la part extricatment esportiva, l'interès estarà en la lluita entre els dos pilots de Ferrari. Charles Leclerc ha guanyat en les dues últimes curses, a Bèlgica i a Itàlia, i a la classificació del Mundial s'ha situat al davant del seu company d'escuderia, Sebastian Vettel. És el principal al·licient d'aquest últim terç de la temporada perquè Hamilton té ben encarrilat el títol, amb 63 punts d'avantatge sobre Bottas i 99 sobre Verstappen.

Anar al contingut