Fórmula 1

Robert Kubica assegura que vol tornar a la competició aquest any "més fort que abans"

El pilot de Fórmula 1 Robert Kubica, que es recupera en un hospital italià del greu accident que va tenir diumenge passat, ha declarat en una entrevista a "La Gazzetta dello Sport" que vol tornar a competir aquest mateix any, i si pot ser amb més força que abans. El polonès de l'escuderia Lotus Renault assegura que només té al cap començar la recuperació al més aviat possible. Els metges que el van operar van comentar que com a mínim haurà d'estar un any de baixa per recuperar la mobilitat a la mà dreta, la zona més afectada per l'impacte després de topar amb el mur d'una església quan circulava a gran velocitat al volant d'un Skoda. Kubica tornarà a passar aquest divendres pel quiròfan per corregir les fractures que té a l'húmer i al peu dret.

Actualitzat
"Només tinc en ment començar la preparació. Vull tornar a les pistes més fort que abans perquè després d'un accident així no tornes a ser el mateix, millores", assegura Kubica en la primera entrevista que concedeix després de tenir un greu accident diumenge passat durant la disputa del ral·li Ronde di Andore. "Haig de tornar a competir aquest any", afegeix rotund.

Kubica assegura que no recorda res sobre l'accident i que va ser el seu agent, Daniele Morelli, qui li va explicar el que va passar. El polonès s'ha mostrat confiat en les seves possibilitats de recuperació després de sotmetre's a una llarga intervenció a la mà dreta, la part més malmesa pel fort impacte. "Tinc moltes ganes de retallar els terminis amb una preparació vigilada al màxim. Ni tan sols sé com és un os, però quan me'l reparin, em toca a mi fer-lo funcionar", assegura.

Després de l'operació a la mà dreta, els metges que el van intervenir van explicar que el pilot trigarà com a mínim un any a recuperar la funcionalitat plena del membre. Kubica se sotmetrà aquest divenderes a dues noves intervencions per corregir les fractures que té a l'húmer i el peu dret.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut