Futbol

Robert Fernández "espia" Lucas Lima i Gabriel en un partit del Santos al Brasil

El Barça té una opció sobre el jove davanter Gabigol, que ja té ofertes importants del Chelsea i la Juventus
Robert Fernández

Robert Fernández, a l'estadi del Santos, aquest dissabte (Globosporte)

La premsa brasilera ja ha detectat la presència de Robert Fernández al Brasil, on ha viatjat per observar alguns futbolistes que podrien interessar al FC Barcelona.

Aquest dissabte, el secretari esportiu del Barça, acompanyat per André Cury, un dels representants del Barça a Sud-amèrica, va anar a l'estadi del Santos, l'equip on juguen dos dels principals objectius blaugranes d'aquest estiu. Un d'ells és Lucas Lima, un migcampista de 26 anys que ha estat internacional en l'última Copa Amèrica. L'altre, Gabriel Barbosa, un jove davanter de 19 anys que ja ha rebut el sobrenom de Gabigol. De fet, va marcar un dels gols del Santos en el partit que Robert va presenciar contra el Ponte Preta (3-1).

El Barça té un dret de tempteig sobre Barbosa, derivat del contracte de traspàs de Neymar, però és difícil que el jugador acabi al Camp Nou, atès que el Chelsea i la Juve ja han fet ofertes entre els 20 i els 25 milions d'euros, unes quantitats sensiblement superiors al que el Barça estaria disposat a pagar. D'altra banda, per la joventut del jugador, el cos tècnic el voldria tenir cedit en un altre club almenys una temporada perquè s'aclimatés al futbol europeu.

En aquest viatge, Robert també podria fixar-se en Gabriel Jesus, un altre jugador pretès per diversos clubs europeus, entre els quals el Reial Madrid.